skip to Main Content

HPE Aruba Wireless (WLAN) oplossingen

Hard- en software die aansluiten bij de oplossing voor uw wireless vraagstuk. Dat is wat HPE levert met de Aruba wireless solutions. Met de Wireless oplossingen van Aruba heeft u een toekomstvaste WiFi oplossing die klaar is voor BYOD en IoT.

Als HP Enterprise en Aruba Networks specialist is Onsite bij uitstek dé IT partner voor al uw wireless oplossingen. Of u nu het wifi netwerk van uw hotel wilt verbeteren of de dekking van uw bedrijfsomgeving. Onsite zorgt ervoor dat uw gasten en medewerkers altijd en overal een goede en veilige wireless verbinding hebben.

Een netwerk voor de toekomst

Onsite streeft naar toekomstvastheid als het gaat om het implementeren van HPE Aruba wifi oplossingen. Met de innovatieve wireless oplossingen van Onsite en Aruba, heeft u een State of the art netwerk. Dit houdt in dat u een ‘bring your own device’ of BYOD ready netwerk heeft en u tevens klaar bent voor Internet of Things (IoT).

Een veilig wireless netwerk

Naast een sterke WLAN verbinding zorgt Onsite voor een optimaal beveiligde wifi verbinding waarover u op afstand vanuit de software volledige controle over heeft. Hierdoor zijn eventuele storingen direct snel te verhelpen. Daarnaast ondersteunen wij u door op de juiste manier uw netwerken op te zetten zodat u minder risico loopt op inbraak van uw wireless systemen.

WiFi as a Service

Op basis van de WLAN oplossingen van Aruba Networks biedt Onsite de wireless dienst, WiFi as a Service aan. Deze wireless service houdt in dat u als organisatie 24/7 verzekerd bent van ondersteuning op het gebied van een optimale dekking en beveiliging van uw WLAN netwerk.

Met WiFi as a Service (WaaS) krijgt u de beschikking over een volwaardig WiFi netwerk binnen al uw vestigingen die u kunt op- of afschalen naar gelang. Het management, support en beheer van uw WiFi oplossingen wordt door Onsite verzorgt. Door bij WaaS te werken met abonnementen, zijn wij in staat u geen investering vooraf te laten doen en u zo flexibel mogelijk te laten zijn.

HPE Aruba Wireless Site Survey

Onsite voert Wireless Site Surveys uit waarbij gekeken wordt naar de dekking van het wireless netwerk en wat de beste plekken voor de wireless access points en wireless controllers zijn. Op deze manier kunnen wij u verzekeren van een optimale wireless dekking met hoge prestaties.

Voordelen Aruba WiFi Site Survey Rapportage

  • U weet precies hoeveel access points u nodig heeft voor een volledige dekking.
  • U heeft inzicht waar de access points worden geplaatst.
  • U heeft inzicht welke gebieden in welke mate worden gedekt binnen uw omgeving.
  • Weet waar WiFi access points zich bevinden en wat hun onderlinge dekkingsgebied is.
  • U weet van te voren wat de werkzaamheden zijn, hoe lang ze duren en wat de kosten zijn.

Vraag direct een gratis wireless site survey aan en ondervind de voordelen >

Bent u benieuwd wat wij specifiek voor u kunnen betekenen op het gebied van wireless networking? Of heeft u nog vragen over wifi dekking? Neem dan gerust contact met ons op.

Back To Top