skip to Main Content

Stabiliteit met HPE Switches

De HP Enterprise Switches zijn al jaren een van de meest gevraagde oplossingen. Dit komt omdat de switches van HPE extreem stabiel zijn en dus enorm betrouwbaar, want de continuiteit van uw bedrijf is wat het belangrijkst is. De juiste switches die gewoon werken, dat is wat Onsite u graag levert met de switches van HPE.

Snelheid

Snelheid zit bij de HP Enterprise switches ook zeker goed. Doordat de HPE switches alleen maar van hoogwaardige materialen zijn gemaakt, hebben ze een hoge overdracht van data, en gaat er dus nauwelijks internet kracht verloren. Hierdoor kunt u bijna het maximale halen wat u aan internet heeft aangesloten, en kunt u dus zo snel internetten als uw verbinding toelaat! Onsite gaat graag met u in gesprek om te kijken naar de juiste HPE switches met het juiste aantal poorten en PoE verbindingen.

Wilt u meer weten over alle combinatiemogelijkheden van HPE Switches, laat dan uw contact gegevens en vraag achter en u word zo snel mogelijk terug gebeld. Of neemt u gerust zelf contact op met 1 van onze specialisten.

Back To Top