skip to Main Content
Onsite Business Partner Ziggo Zakelijk

Onsite Automation is business partner van Ziggo Zakelijk

Onsite Automation is business partner van Ziggo Zakelijk geworden. Ziggo is voor het MKB een belangrijke aanbieder van internet. Het bedrijf heeft specifieke oplossingen voor het MKB, zoals snel en betrouwbaar internet en stabiele PIN-oplossingen voor horeca en retail (via mobiel).

 

Als business partner van Ziggo Zakelijk kan Onsite klanten nog beter van dienst zijn. Onsite verzorgt de implementatie en het onderhoud van het aanbod van Ziggo voor klanten. Dit is handig voor bedrijven met meerdere locaties, of wanneer ondernemers zich geen zorgen willen maken over hoe en waar de installatie plaatsvindt. Betrouwbaarheid en gemak staan daarbij centraal.

 

Dennis Hofman, CEO van Onsite Automation: “Ziggo Zakelijk is een overzichtelijk kwaliteitspakket dat klanten op elk moment kunnen aanpassen. Kinderopvang Midas heeft hier al van geprofiteerd. De opvang heeft voor haar 2 kinderdagverblijven en 5 BSO’s (buitenschoolse opvang) meerdere locaties. Voor hen is het natuurlijk ideaal én overzichtelijk dat wij de implementatie en het onderhoud van Ziggo Zakelijk beheren. Zo kunnen zij zich bezig houden met hun belangrijkste zaak: de kinderen.”

 

Ziggo

Back To Top