skip to Main Content

VPS staat voor virtual private server. Virtualisatie betekent dat Onsite op één fysieke server meerdere afzonderlijke servers realiseert. Zo kunnen we ons serverplatform zo efficiënt mogelijk inzetten.

Alle functionaliteit van VPS tegen een fractie van de kosten

Voor u betekent VPS een maximaal rendement uit uw investering. U hoeft geen dure hardware aan te schaffen om toch een eigen server te gebruiken. U werkt met VPS gewoon zoals u dat gewend bent, met uw eigen toepassingen. Wij verzorgen bovendien desgewenst het beheer en onderhoud.
VPS is onafhankelijk van de hardware waarop het draait. In geval van een storing zetten wij uw server dus naadloos over op een volgende fysieke server. Uw medewerkers en klanten merken daar niets van en u werkt probleemloos verder.

VPS werkt met u mee

Elke onderneming kent pieken en dalen in het servergebruik. Of het nu seizoensgebonden is, of naar aanleiding van een actie of campagne. Soms is er meer vraag naar servercapaciteit. Bij de aanschaf van een fysieke server moet u altijd rekening houden met de maximale rekenkracht. Ook als u deze maar af en toe benut. VPS biedt alle vrijheid om de capaciteit in te zetten naar behoefte. U kunt eenvoudig processorkracht, werkgeheugen en opslag toevoegen wanneer en zo lang dat nodig is.

U kunt de overstap naar VPS heel efficiënt maken, want we gebruiken hiervoor uw bestaande servers. Deze zijn vaak gemakkelijk te virtualiseren. Zo levert VPS direct een bijdrage aan de toekomst van uw serverplatform.

Liever geen eigen VPS? Wij bieden virtualisatie ook aan als clouddienst. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw VPS te bespreken.

Back To Top