skip to Main Content

Zakelijke diensten uit de cloud

U hoort vast heel veel over de cloud. Webapplicaties zorgen ervoor dat u altijd en overal werkt met de meest recente versie van alle toepassingen. U hebt geen servers meer op locatie en hoeft zich niet bezig te houden met onderhoud en beheer. De cloud maakt uw werk inderdaad gemakkelijker, maar wij zorgen ervoor dat de cloud ook uw probleem oplost. Dat houden wij continu in het achterhoofd.

Diensten uit de cloud neemt u af op basis van een maandabonnement. U hoeft dus niet zelf te investeren in hardware en software. U hebt ook geen omkijken naar het beheer en onderhoud van de dienst. U kunt bovendien de dienst heel eenvoudig schalen naar behoefte. Zo groeit of krimpt de cloud met uw bedrijf mee.

Onsite bieden de volgende diensten in de cloud:

Onze clouddiensten zorgen voor een goede integratie tussen verschillende cloudapplicaties. Er is echter nog veel software die nog niet geschikt is voor de cloud. Onsite kan softwareleveranciers helpen om een cloudversie van hun applicaties te maken. We verzorgen dan ook de integratie met bijvoorbeeld Office 365.

We vertellen u graag hoe de cloud ook voor u kan werken. Neem contact op voor een afspraak op uw locatie of bij ons op kantoor

Back To Top