skip to Main Content

Alles is afhankelijk van uw ICT systemen, maar wat nou als die systemen niet meer werken? Ligt uw organisatie dan compleet stil? Wat nou als het systeem er mee ophoud op dat ‘make it or break it’ moment? Bent u voorbereid op het ergste scenario, zodat het alleen maar kan meevallen? Onsite is altijd voorbereid op het ergste scenario en wij kunnen u dan ook uitstekend helpen bij uw ICT beheer vraagstuk. Onze specialisten staan onderhand nergens meer van te kijken en weten op bijna al uw vragen wel antwoord te geven.

Continuïteit

Bij Onsite snappen wij dat de continuïteit van uw bedrijf NR.1 is en dat uw systemen gewoon moeten werken zodat uw bedrijf door kan. Daarom bieden wij 3 varianten van ICT beheer aan, zodat u alleen maar afneemt wat u écht nodig heeft:

Door deze varianten van onderhoud, monitoring en support te bieden zorgen wij ervoor dat u altijd kunt kiezen wat u nodig heeft.

Uw partner in ICT-beheer

Onze specialisten hebben al jaren lang ervaring met systemen van onze Partners zoals die van HPE, Microsoft, Symantec enz. enz. Door altijd Service op NR.1 te hebben staan en de enorme hoeveelheid kennis, is Onsite bij uitstek uw partner voor al uw ICT-beheer.

Wilt u weten wat Onsite voor u kan betekenen? Neem dan contact op, of laat uw gegevens achter en onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Back To Top