skip to Main Content

Virtueel netwerk: veilige en schaalbare oplossing voor ondernemers

Uw website, e-mail en bedrijfsapplicaties draaien op uw server. Daarom is het belangrijk dat deze altijd beschikbaar is. Maar het onderhoud en de aanschaf van een nieuwe server zijn vaak erg kostbaar. Wilt u niet meer investeren in server hardware, en geen zorgen meer hebben over back-ups en updates van uw servers, dan is een virtueel netwerk van Onsite een uitstekende optie.

Wat is een virtueel netwerk?

Een virtueel netwerk houdt in dat uw eigen servers geïnstalleerd zijn in het datacenter van Onsite. U hebt toegang tot de servers via internet. Met andere woorden: uw server blijft uw eigendom, maar staat in de cloud. Wij schermen uw virtueel netwerk op een veilige manier af van de buitenwereld. Het voordeel is dat de servers overal en altijd beschikbaar zijn, wat uw netwerk veel stabieler maakt. Bovendien is een virtueel netwerk schaalbaar. Groeit of krimpt uw organisatie of verandert de behoefte, dan schaalt uw virtueel netwerk eenvoudig met u mee.

Onderhoud virtueel netwerk

Het voordeel van een virtueel netwerk is dat u geen extra investering hoeft te doen in de aanschaf van hardware en software. Voor een vaste prijs per maand draaien uw servers voortaan in de cloud. Andere voordelen zijn:

  • Dankzij virtualisatie van uw bestaande servers, is extra ruimte beschikbaar wanneer dat nodig is.
  • Het onderhoud van uw virtueel netwerk is bij Onsite in veilige en betrouwbare handen, daar hebt u geen omkijken meer naar.
  • We regelen ook het beheer en bieden een helpdesk op fair-use basis.
  • Op vaste tijden maken we een automatische back-up van de essentiële data en configuratie.
  • We bieden de nieuwste technologie aan bedrijven die dit nodig hebben.
  • Bovendien kunt u uw virtueel netwerk goed combineren met online werkplekken. Zo kunt u en uw werknemers altijd en overal werken. Any place, any time.

Een online virtueel netwerk is ideaal in combinatie met online werkplekken.  Meer weten? Neem contact met ons op of kom langs op ons kantoor voor een demo.

Back To Top