skip to Main Content

Internetsnelheid waarborgt uw winstgevendheid

Het succes van uw onderneming hangt tegenwoordig sterk af van uw internetsnelheid. Klanten, medewerkers en partners willen steeds vaker met u communiceren via internet. Het is daarom belangrijk dat uw zakelijke internetsnelheid constant optimaal én betrouwbaar is.

Onsite zorgt voor een hoge internetsnelheid met een hoge betrouwbaarheid. Wij leveren internet op basis van glasvezel, ethernet over koper en de DSL varianten (zoals ADSL, SDSL en VDSL).

Garanties voor internetsnelheid én internetverbinding

Minstens net zo belangrijker als internetsnelheid is de garantie op de internetverbinding. Onsite biedt u daarom verschillende Service Level Agreements (SLA’s). Dit zijn gegarandeerde afspraken die wij maken over de internetsnelheid en de beschikbaarheid van uw internetverbinding. U hebt bijvoorbeeld de keuze uit een Bronze, Silver of Gold SLA. Zo bepaalt u bijvoorbeeld zelf hoe snel de internetverbinding weer werkend dient te zijn na een storing. Met een garantie voor de internetsnelheid (ook wel overboeking genoemd) bepaalt u óf en met hoeveel andere abonnees u de internetverbinding deelt.

Wilt u extra garanties voor de beschikbaarheid van uw internetverbinding? Onsite biedt deze met een oplossing waarbij wij twee internetverbindingen van verschillende providers combineren. Zodra één internetverbinding uitvalt, kunt u gewoon verder blijven werken, met de internetsnelheid die u vereist.

Wilt u weten hoe wij uw internetsnelheid en internetverbinding optimaliseren? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag met de keuze van de zakelijke internetverbinding die het beste bij u past.

Back To Top