skip to Main Content

Office365: werken in de cloud tegen lage kosten

Overal en altijd kunnen werken. Op uw eigen laptop op pc, met uw eigen bestanden. Dit is voor veel mensen heel gewoon. Maar dan wilt u wel gebruik maken van vertrouwde applicaties zoals Exchange, Word, Excel, PowerPoint of Outlook. Bovendien is het essentieel dat de bestanden gedeeld kunnen worden met collega’s. Met Office365 van Onsite is dit allemaal mogelijk. Daarbij is Office365 heel betaalbaar, of u nu met 2 of 200 collega’s werkt.

Met Microsoft Office365 is een clouddienst. Al uw Office applicaties staan dus niet op een bedrijfsserver of op uw pc, maar zijn bereikbaar via internet. De cloud maakt het mogelijk om deze applicaties overal en altijd te gebruiken en samen te werken met collega’s. Of het nou gaat om e-mail, gedeelde agenda’s, documenten, een intranet of direct chatten en bellen met collega’s: het kan waar en wanneer u dat wilt.

Wat zijn de voordelen van Office365?

  • Geen extra investeringen: u hoeft geen server aan te schaffen of tijd en kosten te investeren om uw gegevens beschikbaar te stellen op elke pc, Mac, tablet en smartphone. Offline kunt u altijd verder werken aan gesynchroniseerde e-mail en documenten.
  • Kostenbesparing: met Office365 kunt u kosten op het ICT-onderhoud verlagen. Met een doorlopend abonnement heeft u altijd de nieuwste versie van bijvoorbeeld Outlook, Word, Excel op uw PC of Mac. U hebt geen omkijken meer naar updates en upgrades.
  • Kosteninzicht: doordat Office365 op abonnementenbasis werkt, weet u vooraf wat de kosten zijn. Geen hoge facturen achteraf.
  • Maar vooral: efficiënter werken. Door gebruik te maken van Office365 in de cloud kunt u slimmer werken aan documenten en is het delen van actuele informatie met één muisklik geregeld.

Meer weten over Office365? Neem contact met ons op of kom langs op ons kantoor voor een demo.

Back To Top