skip to Main Content

‘Een wireless netwerk dat apparaten (Beheerd en BYOD) van eigen personeel en bezoekers veilig toegang biedt tot WAN, LAN of WiFi’

Een goed beveiligd en betrouwbaar WiFi netwerk is onmisbaar voor iedere organisatie. Met de opkomst dat medewerkers ook met hun eigen devices toegang krijgen tot het bedrijfsnetwerk, oftewel BYOD (Bring Your Own Device), is de behoefte aan een gedegen wireless infrastructuur alleen maar gestegen.

De beveiliging van het eigen bedrijfsnetwerk in combinatie met wireless is vaak een heikel punt voor organisaties. Waar blijven de bedrijfsgegevens? Hoe om te gaan met een gestolen device? Wie heeft welke rechten waartoe? Onsite beschikt over de kennis, technologieën, WiFi oplossingen en expertise om al deze zorgen voor u weg te nemen weg te nemen.

Onsite bieden de volgende Wireless mogelijkheden:

Binnen deze mogelijkheden vallen diverse diensten. Onsite biedt verschillende varianten in wireless dienstverlening:

  • Losse uren incidenteel.
  • Remote service
  • Contractbasis in diverse varianten.
  • 24/7 service
  • Op projectbasis of turn-key.

Aruba Wireless oplossingen

Met de Aruba Wireless oplossingen bent u in staat om een wireless netwerk te bouwen met een zo hoog mogelijk beveiligingsniveau. De wireless specialisten van Onsite ondersteunen u in de keuze van een combinatie van best-of-breed oplossingen voor uw organisatie.

Meer weten over de wireless oplossingen van Onsite? Neem dan contact met ons op.

Back To Top