skip to Main Content

Kwaliteit als belangrijkste pijler

Kwaliteit is de belangrijkste pijler onder het aanbod van Onsite. Wij kiezen daarom uitsluitend producten en diensten van betrouwbare ICT-bedrijven. We gaan met hen langdurige partnerships aan, gebaseerd op een bewezen portfolio en zowel technische als commerciële ondersteuning.

We selecteren de ICT-bedrijven op basis van reputatie. We kijken bij hoeveel klanten zij hun oplossingen al geïmplementeerd hebben. We controleren of de ervaringen positief zijn. De ICT-bedrijven die we als partner kiezen, zijn bij voorkeur leidend in het leveren van producten die vandaag de beste antwoorden bieden en die klaar zijn voor de vragen van morgen.

Dankzij de ondersteuning van gerenommeerde ICT-bedrijven, kunnen wij de producten inzetten die logisch zijn voor de huidige omstandigheden. Onze partners versterken de competentie van onze medewerkers en denken mee met het team dat gezamenlijk de juiste oplossing ontwikkelt. Het resultaat van deze partnerships is een optimaal rendement op uw investering.

Onze belangrijkste partners zijn ICT-bedrijven zoals:

  • Microsoft
  • HPE
  • Interned Services
  • Veeam
  • Fortigate

Wilt u een advies voor de aanschaf van uw ICT-oplossing? Wij kunnen helpen. Neem contact met ons op of kom langs op ons kantoor voor extra informatie.

Back To Top