skip to Main Content

Het nieuwe werken vraagt om toegang vanuit huis, onderweg en kantoor

Dankzij supersnelle internetverbindingen hebben we tegenwoordig altijd en overal toegang tot bedrijfsgegevens en documenten. De desktop computer is vervangen door tablets, smartphones en lichte laptops. Het nieuwe werken is een feit.

Onsite maakt het nieuwe werken optimaal mogelijk met tal diensten. We kunnen bijvoorbeeld een thuiswerkplek opzetten met een Virtual Private Network (VPN). Dit maakt het nieuwe werken vanuit huis mogelijk met een permanente en veilige toegang tot applicaties en bestanden van kantoor. We kunnen ook een online werkplek inrichten. Daarmee kunt u vanaf praktisch elk apparaat een verbinding maken met uw eigen bureaublad. Desgewenst installeren wij de online werkplek op uw eigen server met onze Remote Desktop Services.

Het nieuwe samenwerken

Een gevolg van het nieuwe werken is dat uw medewerkers op allerlei verschillende locaties en tijden werken. Dat vraagt om maatregelen om op een goede en productieve manier samen te blijven werken. Natuurlijk heeft elke medewerker toegang tot zakelijke e-mail op elk apparaat. Het samenwerken aan documenten is mogelijk met Office 365. Maar hoe zorgt u ervoor dat iedereen telefonisch bereikbaar is, waar en wanneer dat nodig is? Het antwoord voor het nieuwe werken is bellen via de cloud, ook wel Voice-over-IP (VoIP) genaamd. Met VoIP van Onsite volgt het zakelijke telefoonnummer uw medewerkers, of zij nu op kantoor, thuis of onderweg werken.

Vanzelfsprekend staat en valt het nieuwe werken met een goed werkende, snelle internetverbinding. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers internettoegang hebben en bereikbaar zijn, dankzij zakelijk internet met een constante kwaliteit.

Wilt u weten hoe Onsite de voordelen van het nieuwe werken ook voor u realiseert? Neem vandaag nog contact met ons op.

Back To Top