skip to Main Content

Online back-up: ‘verloren’ bedrijfsdata is verleden tijd

Toegang tot de actuele bedrijfsgegevens is essentieel voor het succes van uw bedrijf. Dagelijks maken uw medewerkers tientallen nieuwe bedrijfsdocumenten en bestanden aan. Als deze data verdwijnt, of zelfs tijdelijk niet beschikbaar is, kan het voor grote problemen of vertraging zorgen. Met een dagelijkse online back-up loopt u dit risico niet. U hoeft zelf niet meer te denken aan het maken van een back-up of te controleren of deze goed is uitgevoerd. Dit scheelt u veel zorgen, en mogelijk kostbare tijd.

Voordelen van een online back-up

  • Altijd bereikbaar. Het opslaan van bestanden in een online back-up voorkomt dat de data ‘voor eeuwig verloren’ is. Wij halen de verloren bestanden gewoon terug waar en wanneer dat nodig is. Zo kunt u gewoon doorgaan met uw werk.
  • Veiligheid. Uw bestanden en documenten zijn veilig: uw gegevens worden versleuteld en veilig getransporteerd. Ook bij calamiteiten. De data staat extern opgeslagen in een online back-up. Daardoor kunt u bij calamiteiten, zoals inbraak, brand of waterschade snel weer aan de slag. Al uw bestanden zijn direct toegankelijk, ook als u tijdelijk op een andere locatie moet werken.
  • Zelfs zonder internet. Soms hebt u bestanden nodig uit de online back-up, maar beschikt u niet over een (snelle) internetverbinding. In dat geval bezorgen wij uw data persoonlijk aan u op een USB-stick of andere externe media.
  • Geen extra kosten. U hoeft geen investering te doen in speciale hardware of software voor de back-up en hierdoor zijn uw maandelijks kosten voorspelbaar en laag.

Meer weten? Neem contact met ons op of kom langs op ons kantoor voor extra informatie.

Back To Top