skip to Main Content

De veilige en schaalbare online werkplek voor ondernemers

Verbreed uw horizon en werk ook buiten de kantoormuren: thuis, onderweg of bij klanten. Met een online werkplek zorgt u ervoor dat uw kantoor altijd klaar is om zaken te doen, waar u ook bent. U en uw collega’s beschikken over de werkplek zoals ze gewend zijn. U kunt met uw huidige computer of laptop snel en veilig inloggen op een online werkplek die precies gelijk is aan uw huidige werkomgeving. Vertrouwd en handig dus. U bent niet meer computer gebonden maar werkt wel met uw eigen documenten en programma’s. Waar en wanneer u maar wilt.

Wat zijn de voordelen van een online werkplek?

  • Onafhankelijk: geen lokale servers en werkplekken. Dat betekent dat er geen server kan crashen en dat als er eens een kop koffie over een laptop valt, u niet al uw werkt kwijt bent. Want al uw documenten staan in de cloud. Daar kan een koffievlek niet bij.
  • Een vertrouwde werkplek: u logt in en werkt met een eigen bureaublad in de cloud. Dus u kunt op elke pc, Mac, thinclient of laptop werken, zolang u internet heeft.
  • Kosten zijn overzichtelijk: u hebt geen onverwachte kosten meer voor beheer of helpdesk. De oplossing is schaalbaar en groeit mee met uw organisatie. Zo bent u altijd klaar voor de toekomst.
  • Geen technische kennis vereist: een online werkplek maakt voor u een einde aan updates of back-ups. U hoeft ook niet te investeringen in de nieuwste technologie of licenties. Alles is geregeld.

Meer weten over de voordelen van een online werkplek? Neem contact met ons op of kom langs op ons kantoor voor een demo.

Back To Top