skip to Main Content

Meedenken over de aanschaf van uw computer

U wilt doen waar u goed in bent: het bedienen van uw klanten met een optimaal aanbod van diensten en/of producten. U wilt uw klanten alle aandacht geven om hun tevredenheid en loyaliteit te verhogen. Dat is uw passie en daarom groeit en bloeit uw onderneming.

De computer moet uw werk ondersteunen, niet uw werk worden. Het valt het niet mee om een selectie te maken uit de nieuwste hardware en software. Wij kunnen u helpen met uw keuze, voor elke wens en elk budget.

Ons streven is eenvoudig: wij maken u blij met uw computer, of het nu om hardware of om software gaat. Daar worden we zelf ook blij van. Net zoals u het liefste een glimlach bij uw klanten ziet. Wij willen u helpen, uw problemen oplossen en u mooie ICT-oplossingen bieden die uw business gemakkelijker en winstgevender maken.

Installatie en onderhoud van uw computer

Na de aanschaf helpen we u ook om de hard- en software van uw computer te installeren en te onderhouden. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste computertechnologie. Dat is onze passie. Dankzij onze partners [LINK naar partners] en trainingen kunt u op ons leunen én bouwen. Wij zorgen ervoor dat de computer u niet in de steek laat of ervoor zorgt dat deadlines niet meer haalbaar zijn.

Het aanbod van Onsite bestaat uit betrokken advies, betrouwbare leveranciers, langdurige partnerships, stabiele producten en de gedegen kennis van onze medewerkers. We werken uitsluitend met leveranciers en partners die snel leveren en uitstekende technische ondersteuning bieden. We selecteren onze leveranciers op basis van reputatie. We kijken bij hoeveel bedrijven de oplossingen al geïmplementeerd zijn en of de ervaringen positief zijn. Onze leveranciers zijn bij voorkeur leidend in het leveren van producten die vandaag de beste antwoorden bieden en die klaar zijn voor de vragen van morgen.

Wilt u weten hoe Onsite de hardware en software voor uw computer optimaliseert? Neem contact met ons op of kom langs op ons kantoor voor extra informatie.

Back To Top