skip to Main Content

ICT oplossingen voor hotels

Wij leveren al bijna 10 jaar ICT oplossingen voor hotels wat uiteindelijk zorgt voor een hoge klanttevredenheid. Wij maken de IT-omgeving van uw hotel flexibel, veilig en schaalbaar.

Onsite beschikt over kennis, ervaring en expertise om uw hotel te voorzien van de algehele automatisering. Zo sluiten wij uiteenlopende netwerken voor u aan, beheren wij uw online werkplekken en implementeren wij wireless as a service.

Netwerken voor hotels

Een goed netwerk speelt een cruciale rol in de totale hotelervaring van uw gasten, of het nu gaat om een serie kijken op Netflix, het boeken van een restaurant of probleemloos werken in de hotelkamer voor uw zakelijke gasten.Om de beste gebruikerservaring te realiseren voor uw gasten, sluiten wij verschillende (gescheiden) netwerken aan als:

KantoorautomatiseringVideosystemenDraadloos netwerk (WiFi)Draadloos netwerk (gasten-WiFi)POS-systemenGebouwbeheersystemenVoIP telefoonsystemenTV systemen voor alle kamers

Onsite is specialist in de aanleg van netwerken voor hotels. Benieuwd naar onze aanpak voor Hotel V groep? Download hier de klantcase.

Online werkplekken voor hotels

Naast de verschillende gescheiden netwerken levert Onsite ook online werkplekken als PC’s, Thin Clients en printers. Wij migreren de software infrastructuur, bieden oplossingen aan als Microsoft Office 365 en verdelen gebruikers over verschillende servers aan de hand van load balancing.

WiFi as a service voor hotels

Een goed werkende wifi-verbinding levert een hoge klanttevredenheid op. Onsite is specialist in de aanleg van wireless netwerken (WiFi) voor hotels. Een goed voorbeeld is het Wifi-netwerk wat wij hebben aangelegd bijHotel V groep. Gasten beoordelen het WiFi-netwerk met een 9,8 op booking.com.

Met WiFi as a Service (WaaS) krijgt u de beschikking over een volwaardig WiFi netwerk binnen al uw hotels die u kunt op- of afschalen naar gelang. Het management, support en beheer van uw wireless netwerk wordt volledig door Onsite verzorgd.

Met WiFi as a Service heeft u een flink aantal voordelen:

  • Geen investering vooraf.
  • Optioneel 24/7 ondersteuning.
  • Altijd service en support op uw WiFi.
  • U krijgt de beschikking over een eigen netwerk.
  • Een eigen landingspagina bij inlog door gasten.
  • Mogelijkheid tot koppeling met uw Facebook pagina.

Meer weten over de ICT oplossingen voor hotels van Onsite? Neem dan direct contact met ons op.

Back To Top