skip to Main Content

Onsite is een ICT-dienstverlener die ervoor zorgt dat ICT het werk van MKB-ondernemers ondersteunt. Sinds 1995 leveren wij zowel op afstand als op locatie diensten voor systeembeheer, netwerkbeheer en werkplekken. Daarnaast ontwerpen, implementeren en beheren we cloud-oplossingen en ICT-beveiligingsdiensten. Meer dan 150 MKB-ondernemingen met 10 tot 250 werkplekken zien hun resultaten groeien dankzij de betrokkenheid, betrouwbaarheid en bewezen oplossingen van Onsite.

De missie van Onsite

Onsite denkt in oplossingen. Dat kan omdat wij naast verstand van techniek ook liefde voor techniek hebben. We willen dat ICT voor u werkt. Dat vraagt om begrip van uw activiteiten en we steken daarom veel tijd in het leren kennen van uw organisatie, de mensen en de processen. We denken met u mee, maar we denken ook vooruit. Wij laten u steeds zien wat er nog meer kan, wat mogelijk is en wat haalbaar is.

De aanpak van Onsite

Onsite werkt voor een groot aantal klanten. We leren daardoor continu bij in de dagelijkse praktijk. De kennis die we zo opdoen, kunnen we aanpassen en toepassen op uw situatie. Bovendien is ons producten- en dienstenportfolio geijkt. We werken uitsluitend met gerenommeerde ICT-leveranciers en bewezen producten. Wat bij tien klanten goed werkt, werkt ook bij de volgende klant. We leggen de lat hoog, want uw tevredenheid is ons bestaansrecht. Onze oplossingen zijn kwalitatief hoogwaardig en uitermate doeltreffend.
 
We vertellen u graag wat Onsite voor u kan betekenen. Neem vandaag nog contact met ons op.

Back To Top