skip to Main Content

‘Cloud performance en flexibiliteit voor de beste prijs’

U ziet de voordelen van de cloud door bijvoorbeeld de lagere kosten, hogere flexibiliteit en de pay-as-you-grow mogelijkheden maar u weet niet precies hoe de stap naar de cloud te maken. Onsite ondersteunt u op basis van uw wensen en eisen en bepaalt samen met u of u wel naar de cloud moet en zo ja hoe u het beste naar de cloud kunt overstappen.

Het verhuizen naar de cloud van uw applicaties of een gedeelte van uw bedrijfsapplicatie kan op vele manieren zoals on-premise, private, public of hybride. Steeds meer grote en kleine bedrijven kiezen voor een hybride infrastructuur of hybrid cloud die de voordelen van zowel de private als de public cloud combineert. Dit biedt u de mogelijkheid om uw applicaties en workloads daar te laten draaien zodat ze voor u zo snel en voordelig mogelijk zijn.

De voordelen van het werken met een Hybrid cloud

  • Keuze uit een optimale mix van on-premise, private en public
  • Kostenefficiëntie
  • Nieuwe diensten zijn snel uit te rollen
  • U kunt gefaseerd naar de cloud overstappen.
  • Flexibiliteit en schaalbaarheid
  • Uw informatie is altijd en overal veilig toegankelijk

Hoe maakt u een eerste stap naar de (hybrid) cloud?

Heeft u een dynamische applicatie waarvan het gebruik onregelmatig is of met wisselende pieken, een performance-intensieve applicatie of een applicatie met hoge wettelijke (veiligheids)eisen?

Onsite heeft alle kennis en expertise om de ideale cloudsituatie voor uw organisatie te creëren en u te ondersteunen bij de overstap naar de (hybride) cloud. Cloudconsultants begeleiden de cloud transitie en zorgen dat de overgang naadloos aansluit op de behoeften van uw organisatie.

Gratis Cloud Stappenplan

Een overgang naar de hybrid cloud gaat niet over één nacht ijs. Een gefaseerde aanpak van het naar de cloud brengen van uw netwerk of applicaties is doorgaans de manier om zoveel mogelijk profijt te halen uit de transitie. Voor een succesvolle overgang naar de cloud dient u een aantal stappen te doorlopen.

De meeste organisaties zijn reeds geleidelijk gegroeid richting de cloud door er reeds enkele applicaties in te zetten, een enkeling is zelfs nog helemaal niet begonnen. Met het gratis cloud stappenplan komt er een Onsite Cloud Consultant bij u langs om samen met u een stappenplan of roadmap naar de cloud voor u te creëren.

Geïnteresseerd in zo’n Cloud Stappenplan? Vraag deze dan volledig gratis aan via de contactpagina.

HPE Networking, Storage en Servers, Microsoft Office365

Met de HP Enterprise oplossingen in combinatie met hosting en Microsoft Office 365 van Onsite bent u in staat om een Hybride Cloud te bouwen voor uw organisatie. U kiest zelf of uw data on-premise, private, public opgeslagen wordt. De cloud consultants van Onsite ondersteunen u in de keuze van een combinatie van best-of-breed oplossingen voor uw organisatie.

Meer weten over de Hybrid Cloud oplossingen van Onsite? Neem dan direct contact met ons op.

Back To Top